Къде е Маги

Къде е МагиСериалът „Къде е Маги“ представлява една своевременна новаторска комбинация, съчетаваща в себе си семейна сага и криминална мистерия. Пресъздаването на тези така различни по същество елемента, прави сериала достъпен и харесван от различни групи зрители. Всеки един епизод от сериала е загърнат с мистерия и буди интереса и любопитството у зрителите.
Сюжетът на българския сериал „Къде е Маги“ разкрива историята и живота на успешна, щастлива и задружна фамилия, който корено се мени след изчезването на едно 17-годишно момиче.
Дъщеря на богат бизнесмен, променя история, където тайните и проблемите, заровени в миналото и душите на хората са погребани. Филмовият сериал „Къде е Маги“ затяга въпроси свързани с живота на всеки един човек. Въпроси като кои са истински ценните неща в живота; какво струват парите; кога забравяме да мечтаем; колко струва любовта; склонни ли сме да платим за грешките си, ако цената струва щастието на децата ни; кои са невидими за очите неща и можем ли да прощаваме и на кого?
Всички тези интригуващи въпроси се срещат по време на филма. Едни или други герои минават по своите пътеки, за да се борят, както всеки го прави в живота.
Актьорите в сериала „Къде е Маги“ ще се ровят в душите си и в тези на ближните, за да открият и върнат загубената отдавна същност, на онова, което ги прави семейство.
Преплетените чувства, загубената обич и доверие са като нанизан гердан, който някога е бил разкъсан и сега само невидимата нишка напомня за неговото съществуване. Тя и едно загубено мънисто са в основата на тази семейна и трогателно раздираща драма.
В търсенето на Маги героите ще открият своеобразен път към истинските си страхове и дълбоко скритите тайни и мечти. Всеки един от тях ще признава пред себе си неща, които до сега е отричал. В „Къде е Маги“ зрителите ще видят още как една невинната лъжа и доверието на близък приятел ще бъдат най-голямо предизвикателство пред искрената и истинска любов.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Sorry, the comment form is closed at this time.