Огледален свят

огледален святОгледален свят е една история за любов, омраза, завист, желание за постигане на нещо в живота. Сериала, показва противоречивия морал на богатите и начина, по който те възприемат другите около тях.
Сериалът Огледален свят пресъздава и борбата за по-добър и справедлив живот на едно най-обикновено семейство, сблъскало се с бедността, недоимъка и здравия ежедневен труд. Главната героиня Фериа е момиче, израснало в един от най-богатите квартали в на Истанбул – Етилер, но винаги е била в сянката на този свят. Тя е скромно, обикновено и интелигентно момиче с желание да постигне нещо в живота си. Фериа вижда в какво положение са родителите й и желае да им помогне, но за да го направи трябва да получи добро образование – точно затова кандидатства в един от най-елитните, но и скъпи университети. Героинята от Огледален свят е достатъчно интелигентна и упорита, и успява да заслужи пълна стипендия, с която да се издържа по време на обучението си.
Там Фериа се запознава с богаташкото и красиво момче Емир. Двамата се харесват и започват да излизат заедно. Постепенно се влюбват, но дали любовта им е невъзможна?
Те идват от два напълно различни свята – Емир е свикнал да има каквото си пожелае – автомобил, апартамент, екскурзия до всяка точка на света, неща които Фериа никога не е имала…
Огледален свят е  един от изключително вълнуващите и харесвани от публиката турски сериали. В главните роли участват Хазал Кая в ролята на Фериа, Чаата Юлойсой, който се превъплащава в Емир, Метин Чекмез като бащата на Фериа (Реза), Вахиде Гьордюм играеща майката на Фериа (Зехра) и др.

Leave a Reply

*

*