Отмъщението

ОтмъщениетоСериалът „Отмъщението“ (Revenge) събира номинациите за най-гледана любовна драма. Произведението е с най-висок рейтинг и се отчита като опияняваща и пристрастяваща история за предателства, лицемерие, любов и отмъщения. Излъчва се по Нова телевизия.
Сериалът „Отмъщението“ представя разкоша, богатството и хората в Хемптънс и набира своята популярност на малките екрани в тридесет и девет страни по целия свят.
Главната роля  в този американски сериал се изпълнява от Емили Ван Камп, която се превъплащава в ролята на героинята Емили Торн. Тя е младо и красиво момиче, идващо в богатия квартал с мисията да накаже хората, виновни за смъртта на баща й. Добрата стратегия и тактически обмислените действия на момичето я слагат винаги на крачка пред действията на нейните врагове.
Емили Ван Камп се прочува със участието си в култови сериали като „Братя и сестри“ и „Евърууд“. С всеки нов телевизионен филм, нейната популярност набира все по-голяма скорост. В сериала „Отмъщението“ Емили Ван Камп партнира и се съревновава с вече доказалата се Мадлин Стоу. Като кралицата на Хемптънс Виктория Грейсън, играе ролята на най-големия враг на Емили Торн. С тази своя роля актрисата печели Златен глобус в категория „най-добра актриса“. Тя пресъздава героинята си като властна и силна жена. На малкият екран двете жени се изправят в жестока битка. Тайните на миналото, истината за живота и смъртта се превръщат в основната атмосфера витаеща по време на действието.
Сред актьорският състав в сериала „Отмъщението“ участват още много познати лица. Хемптънс е пресъздаден и изпълнен с присъствието на актьори като Джош Боуман, Гейбриъл Ман, Ашли Мадекуи, Хенри Крезни, Конър Паоло и други.

Leave a Reply

*

*