Призракът на Елена

Призракът на ЕленаСюжета на филма „Призракът на Елена“, разкрива пред зрителите историята на двадесет годишно момиче на име Елена Лафе. Тя е красива, умна и послушна дъщеря на баща останал вдовец. Заедно те се занимават с хотел на брега на морето. Натоварената обстановка и грижите около хотела отнемат цялото време и внимание на Елена и тя се превръща в наивна, добра романтичка, която не познава истинската любов.
Нейният баща крие истината за произхода на майка й, а баба й влияе много върху бъдещето на младото момиче. Единственото същество, което обича Елена е нейният доверен кон на име Хитано.
Главната героиня от сериала „Призракът на Елена“ е представена като приказно създание, таящо единствено положителна енергия и емоции. Елена е добра, лоялна и много предана.
Съдбата на героинята я сблъсква с млад, красив и много богат мъж на име Едуардо Хирон. Неговото семейство е известно сред богаташките среди, а семейният бизнес, с които се занимава е свързан с отглеждане на коне. Един инцидент среща пътищата на красивата Елена с младия богаташ и това променя коренно две съдби.
Любовта, нежността и красотата на една млада двойка стават реалност, която не може да бъде приета на лека ръка от останалия свят. По пътя, които предстои да вървят двамата влюбени ги очакват множество премеждия, препятствия и завист.
Това което не знае обаче Елена Лафе е, че Едуардо е бил сгоден за друга жена – Елена Калканьо, която загива в деня на сватбата им при много странни обстоятелства.
Дали обаче любовта на Елена и Едуардо ще надделее над всичко. Дали истината ще излезе на яве или винаги ще бъдат преследвани от призрака на мъртва жена, в чието убийство са замесени и тежи над имената им като сянка. Дали тайните забулени някъде в миналото на двамата герои ще бъдат разгадани или ще продължават да създават проблеми. Всичко това предстои на зрителите да разберат в следващите епизоди на сериала „Призракът на Елена“.
Богатства, коварство, подлост, лъжи, мистерии и силата на любовта са засегнати силно в сериала „Призракът на Елена“. Една съвременна и красива приказка, която ще държи зрителите пред малките екрани на щрек, ще буди вулкани от различни емоции и ще кара почитателите й заедно да плачат и да се радват с актьорите.
Дали обаче приказката ще завърши с щастлив край, какъвто имат приказките или реалността ще е съвсем различна, ще разберем от епизодите на „Призракът на Елена“, който е един от популярните латино сериали.

Leave a Reply

*

*