Седем часа разлика

Седем часа разлика„Седем часа разлика“ е сериал засягащ множество пластове и хора от различни аспекти сред обществото. Действието в „Седем часа разлика“ се развива в две различни точки на света София и Ню Йорк.
Корупция, власт, пари, любов е всичко онова, което ще притаи зрителите пред малките екрани и ще накара със затаен дъх да следят и очакват следващият епизод.
Магията на сериала „Седем часа разлика“ се крие в неговата реална действителност, която всъщност ни заобикаля. Персонажите са представени по изумителен и вдъхновяващ начин, при което съдбите на всички тях са свързани помежду им.
Различията между съсловията и представянето на хора от всякакви социални пластове прави „Седем часа разлика“ още по интригуващ и пленяващ.
Много от българите днес са изпитали не малка част от съдбите и битиетата на героите от сериала. Сагата „Седем часа разлика“ е тип семейна сага и въпреки криминалните нотки и привкус на моменти, той е трогателен, жив и истински. Както и в заобикалящата ни действителност, така и в епизодите на „Седем часа разлика“ много българи ще открият своите съдби, ще преживеят чувствата и емоциите на героите и то най-вече, защото у всяко българско семейство вече има поне един зад граница.
Епизодите на „Седем часа разлика“ са така вплетени един в друг, че пропуска дори на един от тях, може доста да обърка зрителя, а детайлите няма как да бъдат възстановени.
Интересни са персонажите в „Седем часа разлика“ – съдия, българин собственик на заведение в Америка, руски мафиот, неподкупен прокурор, бизнесмен. В обичайните и не дотам отношения между всички тях, обаче няма нищо ново и такова, което в реалността нае се случва. Отново интриги, отново любов, отново конфликти и много напрежение ще цари през цялото време на култовия български сериал „Седем часа разлика“. Как ще завърши всичко това, обаче, ще разбере само зрителя, който остане до край.

Leave a Reply

*

*