Столичани в повече

столичани в повечеСериалът „Столичани в повече“ печели множество овации сред българската публика. Той има невероятен сюжет, ярки персонажи и отлична актьорска игра. Всичко това привлича зрителската аудитория и я въвлича в уникалната поредица.
Великите актьори от българското кино: Стоянка Мутафова, Кръстьо Лафазанов, Руслан Мъйнов, Иван Юруков, Любо Нейков, Христо Гърбов, Виолета Марковска, Силвия Лулчева, Ева Тепавичарова, Албена Павлова, Васил Драганов, Ненчо Илчев и 12-годишното момиченце Мина Маркова са звездите, които изиграват персонажите на филма. Участието на „Мис България“ 2010 г, Ромина Андонова и фолк звездата Преслава, в ролята на себе си направи още по-атрактивен този филм. В новите епизоди се очаква появата на Георги Калоянчев и Орлин Горанов.
Действието във филма „Столичани в повече“ се развива в наши дни. Местоположението е краен столичен квартал, някога бил село Извор, а днес бързо покачваща се в цената на квадрат местност. Всички герои от „Столичани в повече“ живеят в конфликт между патриархалността и модернизацията. Цел и фикс идея на всеки от тях е да продадат скъпо географското си положение.
Едната ключова фамилия в „Столичани в повече“ е Чеканови. Рангел Чеканов е кмета на общината. Той е представен като корумпиран, алчен и нетолерантен, но изключително грижовен към семейството си. Съпругата му Гълъбина Чеканова, най-добре знае да готви и клюкарства, тя е представена от актрисата Албена Павлова. Най-важната в семейството е Мария Чеканова, актрисата Виолета Марковска. Представена е като красива, умна, любопитна. Брат й Радко е пълна нейна противоположност – глуповат и обсебен от амбиция да се доказва пред баща си. Важна е ролята на бабата на Марийка и майката на Рангел Чеканов, тя се изпълнява от неповторимата Стоянка Мутафова, която бди над цялата фамилия.
Другото семейство в „Столичани в повече“ са Лютови. Глава на фамилията е деловата Славка Лютова, пресъздадена от актрисата Силвия Лулчева. Тя си партнира с Кръстю Лафазанов, а неговият герой е мъжът под чехъл Йордан Лютов. Техните синове са Андрей и Спас Лютови. Андрей е интелигентен и красив млад мъж, гордостта на семейството, в чиято роля играе актьора Иван Юруков. Спас е обзет от мисълта за бързо забогатяване и обсебен от скрито. Лютови имат и 12-годишно момиченце Яна, изиграно от Мина Маркова.
Сериала „Столичани в повече“ е представен с обичайните житейски, драми, неволи, сплетни, обич, и всички качества и черти на човешката душа. С този сериал, който е част от съвременните български сериали, зрителя няма да скучае, а ще изкара страхотни и увлекателни мигове пред екрана.

Leave a Reply

*

*