Времето лети

Времето летиСериалът „Времето лети“ стартира на турските екрани през 2010 година. Той е сред най-гледаните телевизионни драми след „Листопад“. Сюжета на сериала разказва за времето през 60 те години от миналия век до наши дни, проследявайки съдбите и промените в живота на патриархалното семейство Акарсу.
В далечната 1967 г. Капитан Али Акарсу живее далеч от дома си пътувайки с кораби. През това време неговата съпруга Джемиле отглежда четирите им деца Айлин, Берин, Осман и Мате. Тя е принудена да се грижи сама за децата, докато мъжът и пътува, а грижите като двоен родител за нея нямат край.
След дълги години Али се завръща при семейството си, без да знае и малка част от нещата, които са се случвали със семейството му, през годините на неговото отсъствие. Завръщането на мъжа в къщата, обаче е свързано с редица нови и трудни моменти за цялото семейство. Тайните ще бъдат разкрити и миналото ще излезе на яве, но дали всичко се прощава в този живот или има мигове, които не могат да бъдат преглътнати.
„Времето лети“ е част от завладяващите семейни турски сериали, който ще разтопи сърцата и на най-студените хора. В него са заплетени множество интриги, чувства, емоции, препятствия по трудния и неравен път, който всеки един от героите трябва да извърви. Каква ще е развръзката, има ли прошка, може ли миналото да бъде забравено и може ли да се поправят изгубените неща ще разберем от епизодите на сериала до неговия финал.
В България турският сериал Времето лети се излъчва по телевизионният канал Бтв, като първият му епизод стартира през 2012 година.

Leave a Reply

*

*